Zwangerschapsshoot


Wat leuk, er is een kleintje op komst! Er is een bijzondere periode aangebroken die je maar één of een paar keer in je leven meemaakt. Als kind vond ik het vroeger altijd ontzettend leuk om foto's te zien van toen mijn moeder zwanger was van mij. Zo bijzonder (en onvoorstelbaar) om te zien dat jij als kleine baby in die grote buik zat. Je snapt vast, ik leg met alle liefde jouw zwangerschap vast. En in mijn gedachte denk ik dan al even aan de kleine die over tig jaar vol bewondering naar deze foto's kijkt...

Buiten of binnen

De shoot kan bij jou thuis binnen plaatsvinden of op een mooie buitenlocatie (in het bos, in de duinen of op de heide). Samen kijken we naar wat jij het prettigst vindt. Binnen krijg je meer intiemere foto's met bijvoorbeeld een blote buik (wat je zelf maar fijn vindt!) in de slaapkamer of in de babykamer. Buiten maken we foto's met bijvoorbeeld een zwierige jurk en de natuur op de achtergrond. Het is maar net wat je zelf fijn vindt!

Alleen of met je gezin

Vooraf overleggen wat je fijn vindt qua fotograferen. Wil je het liefst alleen op de foto, met je partner of misschien heb je al een kindje. Dan is het natuurlijk leuk om er een gezinsshoot van te maken. Dan raad ik aan om de foto's buiten te maken, zodat we wat meer 'speelruimte' hebben.

Wanneer

Qua tijd raad ik aan om een zwangerschapsshoot te plannen als je rond de 30 tot 34 weken zwanger bent. Rond deze weken komt je buik prachtig uit, maar voel je je (als het goed is) nog goed genoeg om bijvoorbeeld een stukje te wandelen.

Kijk voor meer informatie bij tarieven