Familieshoot

De shoot

De tijd vliegt! Voor je het weet zijn de kleintjes niet meer zo klein of is jullie gezinssamenstelling veranderd. Ik help jullie graag met het vastleggen van jullie gezin of familie. Of dat nu is met kleine kids of alleen volwassenen, elke leeftijd leg ik met liefde vast. De shoot duurt +/- 1 tot 1,5 uur. Voor de prijzen, zie hier.

Locatie

Samen kiezen we een locatie uit die past bij jullie gezin of familie. Dat kan zijn binnen, om echt vast te leggen hoe het er bij jullie thuis aan toegaat (dit kan alleen voor gezinnen). Of we kiezen een mooi gebied in de natuur, zodat iedereen vrij rond kan lopen, rennen en springen.

Kledingkeuze

Voor de shoot stuur ik jullie een aantal tips voor kledingadvies. Kleding kan de sfeer van de foto's bepalen en we willen natuurlijk dat de aandacht op de foto naar jullie gaat en niet naar kleding. Vooraf overleggen we even wat het mooiste uitkomt qua achtergrond.

Aanleveren foto's

Na de shoot krijg je in ongeveer 3 weken (afhankelijk van de drukte - anders iets eerder) de foto's aangeleverd in een online gallery met een persoonlijk wachtwoord. Op deze manier kun je makkelijk foto's delen met de rest van de familie en kun je er zelf altijd gemakkelijk bij.

Neem (vrijblijvend) contact met me op