Bruiloft

Kennismaking

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf om jullie dag vast te leggen? Met alle liefde leg ik jullie bruiloft vast. Van tevoren spreken we al jullie wensen tijdens een kennismakingsgesprek door. Ik vind het belangrijk om elkaar vast van te voren te leren kennen, zo voelt het tijdens de bruiloft direct vertrouwd!

Dé dag

Tijdens jullie bruiloft leg ik verschillende onderdelen vast (afhankelijk van wat we hebben afgesproken). De voorbereiding, de ceremonie, de shoot, alle details (denk bijvoorbeeld aan foto's van de ringen of het boeket), en het feest. Op de shoot na, probeer ik ervoor te zorgen dat jullie het bijna niet in de gaten hebben dat ik foto's maak, zodat jullie kunnen genieten van jullie dag.

En daarna

Binnen 3 dagen ontvangen jullie +/- 15 foto's als preview. Leuk om direct te delen met jullie familie. Binnen 6 tot 8 weken ontvangen jullie alle foto's aangeleverd in een verrassingspakket en een online gallery. Zo kunnen jullie maximaal nagenieten van een van de mooiste dagen uit jullie leven.

Neem vrijblijvend contact op

Ik kan me voorstellen dat jullie verschillende vragen hebben. Ik beantwoord ze graag. Laat een berichtje achter in het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.