Portret- & ondernemersshoot

Portretshoot

Wil je graag wat foto's voor bijvoorbeeld social media? Een nieuwe LinkedIn-foto? Een foto voor op je cv waarmee je die nieuwe baan binnensleept? Of wil je een nieuwe profielfoto voor Instagram? Ik help je graag. We zoeken samen een mooie locatie uit, een locatie die bij jou past. In ongeveer 1 uur gaan we aan de slag en heb jij die mooie nieuwe profielfoto!

Ondernemersshoot

Je bent een onderneming gestart (of onderneemt al een tijdje) en hebt nog geen foto's voor je website, social kanalen of je visitekaartje? Ik help je graag! Samen gaan we aan de slag om foto's te maken die passen bij de stijl van jouw onderneming. Dat kan zijn in een kantoor, restaurant, in de natuur... als de omgeving maar meehelpt in het vertellen van jouw ondernemingsverhaal.

Locatie, tijd en kledingwissel

Vooraf spreken we in overleg de locatie en het tijdstip af. De shoot zelf duurt +/- 1,5 uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om 1 keer kleding te wisselen. Op deze manier creëren we een nieuwe sfeer en kun je de foto's ook op een later moment weer gebruiken (bijvoorbeeld juist in de winter of zomer). Na +/- 3 weken krijg je de foto's aangeleverd in een online gallery. Voor prijzen, zie 'tarieven'.


Ondernemers


Portretten


NEEM (VRIJBLIJVEND) CONTACT MET ME OP