Hi there!


Dit ben ik, Larissa, 29 jaar en woon in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Fotograferen is wat ik het liefst doe. Bruiloften, newborns, families, (business) portretten, één onderwerp staat bij mij centraal: échte beelden vastleggen. Of dat nu is als herinnering voor later of voor je website. Ik leg het met alle liefde en plezier vast.

Mijn stijl beschrijf ik als spontaan, puur en warm. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt voor de camera. Daardoor worden beelden echt, met echte emoties.

Neem contact op

Hoe het begon


Toen ik een jaar of 10 werd, kreeg ik een digitale camera. Een roze geval met heel weinig megapixels, maar ik nam hem óveral mee naartoe. Wat was ik er blij mee! Tijdens mijn studententijd kocht ik een spiegelreflex. Die ging elke reis die ik maakte mee. En toen kwam het moment dat mensen mij vroegen om foto's te maken. En toen ik dat eenmaal had gedaan wist ik: hier moet ik mee verder!

3 feitjes over mij

Utrecht!

Ik woon alweer 5 jaar in Utrecht, maar daar kom ik niet vandaan. Voordat ik in deze mooie stad kwam wonen, woonde ik in Enschede (waar ik Communicatiewetenschap studeerde). En daarvóór groeide ik op in Duiven.

Social media specialist

Naast fotograferen werk ik als social media specialist bij vtwonen. Daar houd ik me de hele dag bezig met het vertalen van content op de website en uit het magazine naar de social kanalen.

I love reizen

Het liefst ga ik 6 keer per jaar op reis, maar helaas laten de vakantiedagen dat niet toe. Ik vind het heerlijk om een vliegticket en een eerste overnachting te boeken en verder maar te zien welke route we afleggen. Zo heb ik al heel wat gezien in o.a. Madagaskar, Guatemala, Vietnam, Maleisië en USA!


Bekijk ook de volgende pagina's:


Follow me on Instagram