Hi there!


Dit ben ik, Larissa, 29 jaar en woon in Nieuwegein, vlakbij Utrecht. Fotograferen is wat ik het liefst doe. Bruiloften, newborns, families, (business) portretten, één onderwerp staat bij mij centraal: échte beelden vastleggen. Of dat nu is als herinnering voor later of voor je website. Ik leg het met alle liefde en plezier vast.

Mijn stijl beschrijf ik als spontaan, puur en warm. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt voor de camera. Daardoor worden beelden echt, met echte emoties.

Neem contact op

Hoe het begon


Toen ik een jaar of 10 werd, kreeg ik een digitale camera. Een roze geval met heel weinig megapixels, maar ik nam hem óveral mee naartoe. Wat was ik er blij mee! Tijdens mijn studententijd kocht ik een spiegelreflex. Die ging elke reis die ik maakte mee. En toen kwam het moment dat mensen mij vroegen om foto's te maken. En toen ik dat eenmaal had gedaan wist ik: hier moet ik mee verder!

3 dingen over mij

Tweelingmama

Ik heb het geluk dat ik mama mocht worden. En dat geluk werd dubbel geluk: in november 2022 ben ik mama geworden van onze tweeling Morris & Jurre. Hierdoor weet ik als geen ander hoe waardevol het is om foto's te hebben van de tijd dat ze nog echte ukkies waren (en ook van de bijzondere tijd dat je zwanger bent).

Utrecht!

Ik woon alweer 7 jaar in omgeving Utrecht (Nieuwegein om precies te zijn), maar daar kom ik niet vandaan. Voordat ik in deze mooie stad kwam wonen, woonde ik in Enschede (waar ik Communicatiewetenschap studeerde). En daarvóór groeide ik op in Duiven.


I love reizen

Op reis gaan vind ik heerlijk! Een nieuwe cultuur ervaren, de bewustwording van hoe de wereld 'in elkaar zit', maar bovenal: genieten in de zon met een boek afgewisseld met een goede hike of roadtrip! Zo heb ik al heel wat gezien in o.a. Madagaskar, Guatemala, Vietnam, Maleisië en USA. De reizen met een tweeling zullen iets minder spannend worden, maar zeker niet minder leuk.


Bekijk ook de volgende pagina's: