De maand januari is voor mij als fotograaf in Utrecht rustig. De meeste bruiloften vinden plaats in april, mei, juni, augustus en september. En de newbornshoots die ik heb staan, daarvan zitten de kleintjes nog lekker warm bij mama in de buik. Voor mij dus een mooi moment voor wat vrij werk. Fijn om mijn aanwijzingen te kunnen verbeteren en op zoek te gaan naar nieuwe plekken voor de mooiste beelden.

En daarvoor hoef je helemaal niet ver te reizen! Mijn bestie Elise kwam hiervoor naar Utrecht. Hoewel ik Utrecht en een prachtige stad vind, is het niet heel relaxt om middenin de stad aan de Oude Gracht foto's te maken met hordes mensen om je heen. Een tijd geleden fietste ik een keer langs de Vecht, en wist ik: hier moet ik een keer naartoe om foto's te maken. Dus we reden in 10 minuutjes naar Maarssen-Dorp.

Hier heb je mooie oude huisjes aan het water, maar ook fijne steegjes met witte en rood-achtige muren. Perfect voor wat ik in gedachten had! Het is natuurlijk ook fijn om wat foto's van jezelf te hebben, om bijvoorbeeld te gebruiken op je website of Instagram. Dus Elise was zo lief om ook mij erop te zetten. In het gouden uurtje! Ik ben benieuwd wat je van de foto's vindt!